Select Page
Knjiga za smeh

Knjiga za smeh

Ob Tednu pisanja z roko, smo se srečali na medgeneracijski delavnici in za varovance DSO IDILA in VDC POLŽ-a zapisovali in prepisovali šale, anekdote…

več…
Obvestilo MIZŠ in NIJZ

Obvestilo MIZŠ in NIJZ

“NIJZ nas je obvestil, da se je zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, obdobje od prejema seznama visoko rizičnih kontaktov, ki ga pripravljate v vašem zavodu, do napotitve v karanteno na domu podaljšal za nekaj dni.

več…
Vabilo k ogledu oddaje Bojevnik

Vabilo k ogledu oddaje Bojevnik

Droga še nikoli ni bila tako ogrožajoča kot danes. Starši in učitelji smo pogosto nemočni, včasih ostajamo tudi brez odgovorov.

Vseslovensko družbeno odgovoren program neodvisen.si bo v ponedeljek, 17. 1. 2022, premierno začel z nizom oddaj V ŽIVO OB 20:00.

več…

Spoštovani starši!

Zaradi stikov z okuženimi osebami veliko razredov napotujemo v karanteno. Čeprav za določenega učenca karantena ne velja (preboleli in cepljeni, preboleli pred manj kot 45 dnevi in trikrat cepljeni), se šolajo na daljavo.

Preventivna akcija Varno brez telefona

Preventivna akcija Varno brez telefona

Agencija za varnost prometa s partnerji izvaja z nacionalno preventivno akcijo za ozaveščanje o tveganjih uporabe mobilnega telefona v prometu »Varno brez telefona« od 10. do 23. 1. 2022.

več…
Dan slovenske hrane  in tradicionalni slovenski zajtrk

Dan slovenske hrane in tradicionalni slovenski zajtrk

Dan slovenske hrane je namenjen ozaveščanju in spodbujanju izbiri lokalno pridelane hrane in pomenu rednega zajtrkovanja ter kot podpora pridelovalcem in predelovalcem hrane na področju Slovenije.

Obeležujemo ga vsako leto tretji petek v novembru, osrednji dogodek dneva slovenske hrane pa je tradicionalni slovenski zajtrk. Letos je potekal pod sloganom »Zajtrk s sadjem – super dan!«.

več…

KJE SMO

Mladinska ulica 13
2212 Šentilj v Slov. goricah