Select Page

Obveščamo vas, da bo od 12. 4. 2021 za namen vadbe možno koristiti prostore šolske telovadnice. Velja urnik, ki je bil dogovorjen meseca septembra.

Nujen je seznam vadečih, ki ostaja na mizi pred telovadnico (sledenje ob morebitni okužbi). Koriščenje garderob ni dovoljeno. Uporabnike naprošamo, da po končani vadbi razkužijo uporabljene rekvizite (razkužilo in krpa bosta nastavljena v telovadnici). Za vašo varnost in varnost vseh uporabnikov, se dosledno držite priporočil NIJZ. Vodstvo šole za morebitne ugotovljene kršitve ne bo prevzemalo odgovornosti, za skupino je odgovoren vodja.
V letošnjem koledarskem letu ne razpolagamo z javnim delavcem, zato vas prosimo, da se držite terminov uporabe telovadnice, se redno podpisujete in da pravočasno odhajate, saj bodo čistilke ob 22.00 prostore zaklenile.

Dovoljena je samostojna ali vodena individualna športno rekreativna dejavnost ter brezkontaktna športna vadba v vadbenih skupinah do 10 vadečih. Strokovni delavec v športu ne šteje v številčno omejitev. Pri izvajanju športne vadbe v skupinah je potrebno vzdrževanje vsaj 2 metra medosebne razdalje. Takšna športno rekreativna vadba je dovoljena tako na zunanjih površinah oziroma na prostem, kot tudi v zaprtih prostorih. (Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov)