Select Page

Spoštovani starši,

pripravili smo SEZNAM učnih gradiv in potrebščin za novo šolsko leto 2022/2023 za posamezni razred, ločeno za matično in podružnično šolo.

Učenci 1., 2.  in  3. razreda bodo v šoli  brezplačno prejeli komplet delovnih zvezkov (na seznamu označeno zeleno). Starši kupite samo šolske potrebščine.

Za učence od 4. do 9. razreda vse delovne zvezke, šolske potrebščine in ostala gradiva kupite starši.

Učbenike si lahko vsi učenci od 2. do 9. razreda brezplačno izposodijo v šoli. Učenci so že prejeli naročilnico, ki jo izpolnjeno vrnejo v šolo do 16. 6. 2022.

Šentilj

Ceršak

Ob izteku šolskega leta morajo učenci vrniti učbenik/komplet izposojenih učbenikov v šolsko knjižnico. Če bo kakšen učbenik uničen ali pa ga učenci ne bodo vrnili, boste morali zanj v skladu z 12. členom Pravilnika o učbeniških skladih plačati odškodnino. Znesek bo obračunan na položnici za malico.

Učbenike morate obvezno zaviti, zavijajte jih samo v odstranljive ovitke tako, da se učbeniki ne poškodujejo. Na vse učbenike učenci nalepijo nalepke z imenom in priimkom.

Nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki jih učenci potrebujejo, je prepuščen vaši izbiri. Lahko izberete izmed ponudb, ki so jih za vas pripravile različne založbe (povezave so dodane spodaj), ali pa se odločite za nakup kjerkoli drugje. Za morebitne napake in spremembe cen v ponudbah založb ne odgovarjamo.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 02 650 61 02.

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin smo posredovali knjigarnam, ki so nas za to zaprosile:

Mladinska knjiga – Šentilj

Kopija nova – Šentilj

Go2school – Šentilj

Mladinska knjiga – Ceršak

Kopija nova – Ceršak

Go2school – Ceršak

Doroteja Sužnik

skrbnica šolskega učbeniškega sklada